dijous, 22 d’octubre del 2015

CAP DE SETMANA DE FIRA A LA SELVA DEL CAMP

Del dissabte 24 al diumenge 25 d’octubre, el programa d'activitats omplirà de gom a gom els carrers del poble. La inauguració oficial de la Fira tindrà lloc el dissabte, a les 11.00 hores, amb la concentració de les autoritats i les entitats al Castell del Paborde. A les 11.30 hores, se celebrarà un dels actes més especials de l'esdeveniment amb la descoberta del monolit commemoratiu dels 850 anys de la Carta de Repoblació de la Selva. L’escultura en qüestió ha estat elaborada per l’artista local Florenci Andreazini. 

Del dissabte també destaca la conferència Catalunya, origen dels escumosos, a càrrec de l’enòleg i propietari de Cellers AT Roca, Agustí Torelló. La xerrada s’acompanyarà amb un tast de vins. Després d’una cercavila a les 13.00 hores, amb el grup Els Ministrers de l’Aixada, aquests protagonitzaran l’espectacle Món de dracs a la plaça del Portal d’Avall. El col·lectiu d’El Taller Coworking també tindrà un protagonisme especial i, com a novetat d’enguany, oferirà xerrades i sessions denetworking. Tancarà la jornada de dissabte el grup Excalibur, amb un lluït espectacle de foc i artifici, que culminarà amb un sopar i ball a l’Ateneu. 

Ja diumenge, a les 9.30 hores, està organitzada la cronopujada a peu al Puig d’en Cama i el cros escolar, a les 10.00 del matí. També tindrà lloc la conferència i tast Camp de Tarragona: bressol del vermut, a càrrec d’Oriol Manyé, enòleg i propietari del Vermut Medusa de la Secuita. El mateix diumenge, a les 19.00 hores, el grup de teatre selvatà La Moixera representarà una obra a la Defensa Agrària. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada